Items filtered by date: Thursday, 03 October 2019

 

 

 

Items filtered by date: Thursday, 03 October 2019

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deşi era în stare de ebrietate şi avea permisul de conducere suspendat.

Published in Eveniment

Lucrările sunt executate de SC Enviro Construct SRL în cadrul unui contract în valoare de 6.311.904 de lei, fără TVA (7.511.165,76 lei, cu TVA).

Published in Local

Caravana SMURD „Fii pregătit!” vine sâmbătă, 05 octombrie, în Pașcani (Esplanada din fața Primăriei) și duminică, 06 octombrie, în Hârlău (str. Ștefan cel Mare și Sfânt, lângă Parcul Tineretului).

Published in Sănătate
Organizatorii festivalului Metal Gates anunță punerea în vânzare a biletelor pentru o zi, în număr de maxim 100 pentru fiecare dintre cele două zile ale evenimentului. Reamintim că ediția a treia Metal Gates Festival are loc în clubul Quantic, București, pe parcursul a două zile, în perioada 19-20 octombrie și va aduce în fața publicului trupe mari din întreaga lume. Prețul abonamentului este de 250lei, iar un bilet de o zi costă 150lei. Numărul total al biletelor este limitat la 800!
 
 
 
 
PROGRAMUL PE ZILE

 
Sâmbătă, 19 octombrie
 
16:30 - se deschid ușile
 
17:00 - 17:40 - Molybaron
 
18:00 - 18:40 - Marche Funebre
 
19:00 - 19:40 - Taine
 
20:00 - 20:40 - Hamferd
 
21:00 - 21:50 - Ancient
 
22:10 - 23:10 - A Pale Horse Named Death
 
23:40 - 01:00 - Dark Tranquillity

 
 
Duminică, 20octombrie
 
16:30 - se deschid ușile
 
17:00 - 17:40 - Pilgrimage
 
18:00 - 18:40 - Descend Into Despair
 
19:00 - 19:40 - Officium Triste
 
20:00 - 20:40 - Clouds
 
21:00 - 21:50 - Antimatter
 
22:10 - 23:10 - Dagoba
 
23:40 - 01:00 - Taake

 

sursa facebook 

Published in Life Style
"Săptămâna trecută România a fost pusă în situația unor momente umilitoare din cauza a două reprezentante ale PSD-ului: Vasilica Viorica Dăncilă și Rovana Plumb. Doar apariția lui Klaus Iohannis la reuniunea ONU a mai spălat rușinea, iar, prin vocea președintelui, România a arătat ca o țară demnă și cu viziune în concertul mondial.

Falsa vizită oficială a Vioricăi Dăncilă în SUA și refuzul Comisiei Europene de a o numi drept comisar european al Transporturilor pe pupila lui Dragnea și a actualului premier, Rovana Plumb, demonstrează încă o dată faptul că această putere și-a pierdut orice dram de legitimitate în fața tuturor partenerilor noștri externi. Doar un pesedist se mai poate mira că Europa nu acceptă la vârful conducerii persoane care nu au pic de credibilitate și că oficialii străini fug de Viorica Dăncilă, de teamă ca nu cumva să se compromită într-o poză cu aceasta.

Cei din PSD se află în ceea ce nu poate fi numit elegant decât provincialism absolut. Dezastruoasa Dăncilă încearcă să emuleze un comportament demn de o persoană publică de prim rang, dar impostura în care se află nu îi permite. Incompetența sa și incapacitatea dovedită la orice pas sunt amplificate de minciuni, de gogoși, de brașoave, de umflarea adevărului.

A venit momentul ca, prin vot, să trimitem definitiv PSD în istorie, cu tot bagajul său de impostură și apucături infracționale. Este momentul să le amintim liderilor PSD că ne aflăm în UE și în NATO, să le arătăm, în 2019, că mita electorală nu mai funcționează în România. Nu mai vrem să ne fie rușine de rușinea lor, ci vrem să fim europeni, cu fruntea sus. Avem nevoie de acest moment de trezire, pentru că partenerii noștri externi, Uniunea Europeană și Statele Unite, doresc să se bazeze pe un partener loial, nu doar prin președintele Klaus Iohannis, ci și la nivel guvernamental."

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA
Deputat PNL de Iași
 
sursa: comunicat remis de către Birou Parlamentar Deputat Dumitru Oprea
Published in Politic
Thursday, 03 October 2019 08:29

Atenție! Emailuri false în numele ANAF!

ANAF atenționeazã contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF.

Published in Economic

Bulevardul Ţuţora, arteră rutieră importantă şi foarte folosită ca legătură între zona industrială şi Podu Roş, ar urma să fie închisă până în iulie 2020. Va fi schimbată linia de tramvai.

Published in Local

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Toyota CHR, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Germania.

Published in Eveniment

Spitalul de Obstetrică – Ginecologie “Elena Doamna”, din subordinea Consiliului Județean, intenționează să achiziționeze, prin licitație, 40 de tipuri de echipamente medicale. Procedura a fost publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE).

Published in Sănătate

La finalul acestei luni va avea loc licitația privind delegarea prin concesiune a serviciului de iluminat public în Municipiul Iași. Termenul de depunere a ofertelor este 30 octombrie, ora 15.00.

Published in Local
Page 1 of 2