Items filtered by date: Sunday, 06 October 2019

 

 

 

Items filtered by date: Sunday, 06 October 2019

Un grav accident de circulație s-a produs în jurul orei 13:50, pe raza localității Bălțați, în apropiere de Târgu Frumos. Sunt cinci victime, iar traficul a fost oprit pe ambele sensuri.

Published in Eveniment

Judecătorii ieşeni au confiscat drogurile găsite de poliţişti asupra a doi artişti olandezi. Ryan Marciano şi Sunnery James au scăpat şi de acuzaţiile penale, după ce magistraţii au dispus renunţarea la urmărire penală.

Published in Eveniment

Începând cu luna septembrie municipalitatea ieșeană reface gazonul terenului de fotbal de pe Stadionul „Emil Alexandrescu”.

Published in Sport

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu rămâne internat în spital. Medicii au decis să-l monitorizeze îndeaproape după ce vineri, fostul şef de stat a suferit un infarct miocardic acut.

Published in Politic

Un grav accident s-a produs în Ialomița, sâmbătă dimineaţa. 10 oameni au murit după ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR, în apropiere de satul Sfântu Gheorghe. Alte 7 persoane au fost rănite. Este cel mai grav accident produs în România în 2019. Majoritatea victimelor sunt femei, care lucrau la un magazin din București.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN2A, Slobozia - Urziceni, între raza localității Sfântul Gheorghe, din comuna Balaciu.

Conform primelor Informații, șoferul unui TIR ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi pătruns pe contrasens, lovind în plin un microbuz de transport persoane.

Autorităţile locale au demarat planul roşu de intervenţie. În total, 17 oameni au fost implicați în accident, dintre care 16 erau în microbuz. Impactul a distrus microbuzul, dar și cabina TIR-ului, scrie observator.tv. 

Conform celor de la ISU Ialomița, accidentul s-a produs în jurul orei 5.00. Microbuzul abia pornise la drum, din Munteni-Buzău, localitate ialomițeană situată la doar 4 kilometri de satul Sfântu Gheorghe.

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, ieri, la Iaşi, proiectul „România normală”, în cadrul Adunării Regionale a organizaţiilor PNL.

Published in Eveniment