Items filtered by date: Monday, 07 October 2019

 

 

 

Items filtered by date: Monday, 07 October 2019

Comisia Europeană nu vede, pentru moment, o dovadă a eficienței mecanismului parteneriatului public-privat ca alternativă la fondurile europene pentru construcția de autostrăzi. 

Biserica Cuvioasa Parascheva din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani, încadrată în categoria monumentelor istorice, se află într-un risc major de degradare, după ce acoperişul acesteia a fost afectat, la începutul lunii iulie, de o puternică furtună, a declarat, luni, pentru AGERPRES, primarul Florin Buţura.

Published in Botoşani

La Spitalul Municipal din Moinești, judeţul Bacău, investițiile din ultimele luni depășesc mai multe milioane de lei, deşi, în ultimii trei ani, unitatea medicală nu a primit deloc sprijin financiar din partea autorităților locale, toate fondurile fiind obţinute din asistența medicală oferită pacienților.

Published in Bacău
Monday, 07 October 2019 23:14

Rodiana va fi condusa pe ultimul drum joi

Parintii Rodianei au transmis un mesaj pe Facebook pentru toti cei care au sustinut-o:
Published in Local

Accident cu sfarsit tragic pentru patru persoane la sfarsitul  saptamanii trecute! O familie si-a gasit sfarsitul pe drumul european din localitatea  Baltati. Soferul unei masini Opel a pierdut controlul volanului din  cauza conditiilor meteo, a intrat pe contrasens unde a fost lovit de  un autoturism care circula regulamentar. Zeci de minute,  salvatorii au incercat sa salveze victimele insa impactul a fost  mortal pentru cei patru pasageri care au murit pe loc.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

De astazi, soferii nu vor mai putea circula pe Bulevardul  Stefan cel Mare si Sfant. Dispozitia a dat-o Primaria cu  ocazia Sarbatorilor Iasului si a Hramului Sfintei Cuvioase  Parascheva. Restrictia va ramane pentru o saptamana, timp in care  in acest loc sunt amplasate casute unde vor fi comercializate  diferite produse.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Mai sunt cateva zile pana la Iasi vor incepe sa vina elerinii! Este si motivul pentru care Mitropolia Moldovei si Bucovinei  si fortele de ordine publica, impreuna cu autoritatile locale si  alte structuri au pus la punct ultimele detalii pentru ca  Sarbatorile Iasului si Hramul Cuvioasei Parascheva sa se  desfasoare in cele mai bune conditii.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Surprizator sau nu! Inca mai sunt elevi care vin la scoala cu paduchi. Ca in fiecare  an, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi au efectuat  controale la mai multe unitati scolare pentru a verifica starea  de sanatate a peste 63.900 de elevi. Astfel, peste 190 de copii  aveau pediculoza, un numar mai mic comparativ cu cei descoperiti  anul trecut.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

S-au adunat pentru visul unui student la o viata normala!  Aproae 20 de pictorii vor sa adune bani pentru operatia de  reconstructie faciala a lui Vasile Derevlean, proaspat stundent la  medicina, dar care a suferit un accident la varsta de doi ani. Asa  ca, timp de doua luni artistii vor realiza portrete sau caricaturi  pentru toti cei care doneaza bani pentru visul lui Vasile.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sustinere reciproca! Presedintele Klaus Iohannis ii acorda sustinere lui Andrei  Nastase, candidat la primaria Chisinaului din partea blocului  ACUM. In discursul de la Iasi presedintele a amintit de prezenta  in sala a lui Andrei Nastase. A spus ca este bucuros ca ii este  alaturi. Candidatul la functia de primar al Chisinaului a declarat  ca sustinerea este una reciproca, iar el simte suportul si sprijinul  atat al presedintelui Romaniei, cat si a multor primari romani.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4