Maicutele care i-au terorizat pe vasluieni s-au intors. Doua femei imbracate in straie bisericesti ii agresau pe trecatori

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Maicutele care i-au terorizat pe vasluieni s-au intors. Doua femei imbracate in straie bisericesti ii agresau pe trecatori

Written by  Oct 08, 2019

De câteva zile, printre vasluieni se plimbã din nou una dintre mãicutele care au terorizat populatia orasului. În luna iulie, cele douã femei au fost ridicate de pe strãzi si internate în sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui dupã ce au împins un bãrbat pe sinele de cale feratã în Gara Vaslui. De altfel, dupã acest episod, cea mai tânãrã dintre mãicute a fost acuzatã de comiterea infractiunii de tentativã de omor. Dupã aproape trei luni de îngrijiri medicale, doctorii de la Spitalul Judetean au decis externarea mãicutei mai în vârstã, care de câteva zile a revenit pe strãzile orasului. Desi comportamentul acesteia este mult schimbat în bine, vasluienii continuã sã o monitorizeze discret pentru a nu se întoarce la proastele obiceiuri de dinainte de internare.

 În luna iulie a acestui an linistea municipiului Vaslui era datã peste cap de douã femei îmbrãcate în haine bisericesti, care au terorizat, prin comportamentul lor extrem de agresiv, populatia orasului. Spectacolul oferit de “mãicute a fost amplu, acestea scuipând sI înjurând un automat de cafea din garã, sub privirile îngrozite ale trecãtorilor. “Sotul meu era în garã, împreunã cu fetita noastrã. Prima datã, una dintre mãicute s-a apropiat de automatul de cafea unde a vãzut o pozã cu o femeie si a scuipat-o. La putin timp l-au împins pe un domn pe sinele de cale feratã, cu un minut înainte de sosirea trenului. Omul a fost ridicat de un tânãr. Mãicutele au urcat în tren si au plecat”, declara, imediat dupã producerea incidentului, o vasluiancã.

“Orasul ãsta e plin de hoti si de curve”

 

Înainte sã plece spre alte meleaguri, mãicutele au îngrozit vasluienii. Acestea erau pornite mai ales împotriva femeilor, pe care le vedeau niste curve. De altfel, falsele mãicute nu s-au ferit sã dea lectii vasluiencelor, despre cum ar trebui sã-si trãiascã viata. “La mãnãstire, în post si rugãciune, nu pe strãzi, cu tocuri si fuste scurte. Pãrintele Iustin Pârvu s-a rugat pentru noi toti, ca Dumnezeu sã ne ierte pãcatele, dar voi nu vedeti asta. Vouã vã umblã ochii dupã bãrbati. E prea multã preacurvie în orasul ãsta! Post si rugãciune, asta vã trebuie!”, tipau cele douã femei pe strãzile Vasluiului, în urmã cu câteva luni.

 

Aduse de la Adjud si internate la Psihiatrie

 

La câteva ore dupã producerea incidentului din garã, cele douã femei au fost localizate în orasul Adjud din judetul Vrancea, apoi au fost întoarse din drum, sub escorta politiei, la Vaslui. În aceeasi zi au fost internate în Sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, unde medicii le-au evaluat din punct de vedere psihologic. Specialistii spuneau, la acea vreme, cã cel mai probabil, în cazul acestor femei ar fi vorba despre o boalã numitã delir mistico-religios. Persoanele care suferã de aceastã boalã tes în jurul lor tot felul de scenarii, crezându-se trimisii lui Dumnezeu pe Pãmânt.

Dupã aproape trei luni, una dintre mãicute a revenit pe strãzile orasului

 

De câteva zile, una dintre femei a fost externatã de la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, spre uimirea vasluienilor care se roagã sã nu dea nas în nas cu ea pe strãzile orasului. Cei care s-au intersectat cu aceasta spun cã “mãicuta” are un altfel de comportament fatã de cel de dinaintea internãrii: nu mai tipã, nu mai înjurã, nu mai scuipã si îsi vede de problemele ei. Cel mai probabil, femeia asteaptã ca medicii sã o externeze si pe partenera ei de cãlãtorie, pentru a-si vedea în continuare de drum. Acest lucru nu se va întâmpla chiar curând pentru cã în cazul mãicutei tinere, procurorii au deschis dosar penal pentru tentativã de omor, iar pânã la finalizarea cercetãrilor nu o vor putea lãsa în libertate.

 

sursa: vremeanoua.ro

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« October 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31